voortgezet onderwijs  
 

algemeen

Spring levert al jaren VO projecten waarin de leerlingen zelf aktief bezig zijn. In elk project wordt gedanst en gespeeld, soms wordt akrobatiek als theatrale vorm gebruikt. Hierdoor hebben de presentaties en voorstellingen een afwisselend karakter: een wervelende dans, een flitsende akrobatiekact, afgewisseld door serieus spel of een clownsact.

workshops

De projecten zijn workshops, waarin steeds één klas in drie uur onder leiding van twee Springdocenten naar een presentatie toewerkt.
De verdeling van de leerlingen verschilt per project: in het ene repeteren de jongens en meiden in twee aparte groepen, in een ander project zijn de groepen gemengd, soms werken beide groepen met alle disciplines, soms is dit per groep gesplitst. Aan de voorstelling doen de leerlingen altijd allemaal samen mee.

Behalve de projecten Clip en Streetlife zijn ook de onderdelen uit Hollywood als afzonderlijke workshop te boeken.

Hollywood

Zondermeer een happening is het project Hollywood. Hierbij werken vier (of meer) klassen in één dag naar een Oscarpresentatie toe.

tijden

Doorgaans werken we bij workshops van 09.00 - 12.00 uur en van 12.30 - 15.30 uur. Hollywood duurt standaard van 09.00 - 15.30 uur. Maar soms is de roostermaker hier niet gelukkig mee. Daarom kunnen de tijden aan het lesrooster of andere wensen worden aangepast.

Voor een overzicht van de kosten klik hier