werken voor Spring interesse?  

Zoals je misschien al hebt gelezen, gaan wij in principe met z'n tweeën (een spel- en dansdocent) naar een school. Maar vaak genoeg telt een basisschool meer dan 175 leerlingen, of bestelt een middelbare school het project Hollywood. Dan komen wij met drie of vier docenten. Dus hebben wij een aantal docenten nodig, die ons in dergelijke gevallen kunnen bijstaan.

Zo'n meerdocentendag weten wij doorgaans in een vroeg stadium: een maand of langer voorafgaand aan de dag zelf. Wij sturen dan een e-mail naar alle dans- en speldocenten uit ons bestand met de vraag of ze op de bewuste datum kunnen meedraaien.
Uit de positieve reakties kiezen wij vervolgens een derde en/of vierde docent. Bij het maken van onze keuze bekijken we o.a. hoe vaak je beschikbaar bent. Ook speelt mee of je freelancer danwel zelfstandig ondernemer bent. Als freelancer kun je hooguit 3 x per maand voor ons werken.

We hebben redelijk veel docenten die we kunnen vragen, maar soms zitten we toch erg met de handen in het haar.
Kortom, we kunnen altijd spel- en/of dansdocenten gebruiken.

 

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op. Het is echter goed om het volgende te weten.

  • We werken alleen met HBO-gediplomeerde docenten.
  • Je moet over ervaring met de doelgroep beschikken. Het is dus handig om ons een C.V. te sturen.

Als je contact met ons opneemt, nodigen we je vaak uit voor een gesprek. We kunnen je dan van alles over Spring vertellen, je C.V. doornemen enz.
Meestal vragen we je vervolgens om eerst een dag pro deo mee te draaien. Het is namelijk vrij intensief werk volgens een uitermate strak rooster. Mensen vergissen zich daar nogal eens in.
Op zo'n dag neem je natuurlijk ook een onderdeel van de dag voor je rekening. Dit onderdeel nemen we vooraf goed met je door, zodat je beslagen ten ijs komt.

Hoe contact op te nemen? Bel ons of stuur een e-mail.
Zie contact